Rouwboeket die je kunt bestellen

Rouwboeketten
bestellen

Ook voor de droevige momenten in het leven zoals bij het overlijden van een familielid of dierbare, staan wij voor u klaar met advies en mogelijkheden om op een mooie en waardige manier afscheid te kunnen nemen. Op deze pagina vindt u meer over ons werk en het bestellen van rouwboeketten.

02
klaar om te helpen

Rouwboeket laten samenstellen

Het samenstellen van uw rouwboeket hoeft u niet alleen te doen. Naturel Things helpt u graag bij het bedenken en samenstellen van een mooi rouwstuk. Dit kan zowel door langs te gaan bij onze winkel of met een persoonlijk bezoek bij u thuis. Met onze ondersteuning hopen wij dat uw rouwboeket aan alle verwachtingen zal voldoen.

Sfeerfoto van onze winkelVoorbeeld van een van onze rouwboeketten
Rouwboeketten op vaas
03
een afscheidsboodschap

Rouwboeket met lint

Het is mogelijk om lint te laten verwerken in uw rouwboeket. Hiermee geeft u een passende boodschap aan een mooi afscheid. De tekst is persoonlijk en het lint wordt passend verwerkt in het rouwboeket.

naar contact

Bloemabonnement

Uw kantoor of receptie wat opfleuren? Kies dan voor een bloemabonnement. Natural Things biedt deze service aan met vele mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie over ons bloem abonnement.

bloem abonnement