Bloem
abonnement

De beste manier om uw kantoor of receptie vrolijk in te richten is door bloemen te gebruiken. Om die reden hebben wij het bloem abonnement in het leven geroepen. Voor een bepaald bedrag per maand worden de uitgekozen bloemstukken bezorgd bij u op kantoor of op elk andere gekozen locatie. Bij het afsluiten van een bloem abonnement geeft u zelf aan
hoe vaak wij de bloemen mogen verversen.

01
verbeter de werksfeer

Geef sfeer aan uw werkklimaat

Het gebruik van bloemen is erg bepalend voor de uitstraling van uw bedrijf. Naast dat een mooi bloemstuk de ruimte goed aankleedt, dragen bloemen op kantoor ook bij aan een goed humeur. Ze zijn rustgevend en het zorgt voor een betere concentratie. Ze verwelkomen het personeel en klanten. Daarnaast zorgt het voor een goede eerste indruk. Alles kan worden afgestemd op uw wensen, zodat u het geschikte bloemwerk geleverd krijgt om de juiste sfeer te creëren.

02
een cadeau met uitstraling

Bloem abonnement cadeau doen?

Het is ook mogelijk om een bloem abonnement cadeau te doen aan iemand anders. Denk bijvoorbeeld aan een vaste klant of een andere vertrouwde relatie. Zelf kunt u aangeven hoe het abonnement eruit komt te zien. Welke bloemen, de hoeveelheid en alle andere details. Hierover kunt meer informatie krijgen door contact met ons op te nemen.

03
waar u bent leveren wij

Ons Servicegebied

Onze winkel is gevestigd in Wilp maar wij leveren ook in Deventer, Apeldoorn en Twello. Om meer inspiratie op te doen kunt u altijd langskomen in onze winkel. Hier kunnen wij u verder helpen bij de zoektocht naar de juiste bloemen en om al uw andere vragen beantwoorden.

naar contact

Bloemabonnement

Uw kantoor of receptie wat opfleuren? Kies dan voor een bloemabonnement. Natural Things biedt deze service aan met vele mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie over ons bloem abonnement.

bloem abonnement